Υποβλήθηκε από johnjohn την Δευ, 06/08/2012 - 11:41.
Βράζουμε μία πατάτα με την φλούδα, την καθαρίζουμε και εκεί πατάμε μία καθαρισμένη μπανάνα να γίνει αλοιφή. Από την αλοιφή αυτή βάζουμε για αρκετό καιρό πάνω στους λεκέδες.
Για πανάδες : Μέσα σε ¼ του λίτρου γάλα μουλιάζομε ½ αγγούρι κομμένο σε ψιλές φέτες για 2 ώρες. Το χρησιμοποιούμε σαν γαλάκτωμα πρωί και βράδυ. Θα το ξεπλύνετε με κρύο νερό, μόλις περάσει 1 ώρα.
Για να μας αναφέρετε οποιοδήποτε πρόβλημα (σφάλμα, ανακρίβεια, θέμα που αφορά πνευματικά δικαιώματα κ.τ.λ.) σχετικά με αυτή την καταχώρηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.
Απαντήσεις
Βράζουμε μία πατάτα με την
Βράζουμε μία πατάτα με την φλούδα, την καθαρίζουμε και εκεί πατάμε μία καθαρισμένη μπανάνα να γίνει αλοιφή. Από την αλοιφή αυτή βάζουμε για αρκετό καιρό πάνω στους λεκέδες.
Για πανάδες : Μέσα σε ¼ του λίτρου γάλα μουλιάζομε ½ αγγούρι κομμένο σε ψιλές φέτες για 2 ώρες. Το χρησιμοποιούμε σαν γαλάκτωμα πρωί και βράδυ. Θα το ξεπλύνετε με κρύο νερό, μόλις περάσει 1 ώρα.
Προσθήκη νέας απάντησης