Τι είναι η νέα τηλεοπτική σειρά του Mega Κύπρου "Ζωή μου (2016)";


Ποια είναι η υπόθεση της νέας σειράς του Mega Κύπρου "Ζωή μου (2016)";

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις





Η Δήμητρα Χαρίτου (Κατερίνα Γερονικολού), η Στέλλα Κοντού (Κρίστη Παπαδοπούλου) και η Μαρία Πολέμη (Παναγιώτα Βιτεντζάκη), αχώριστες φίλες από το ορφανοτροφείο, μεγάλες πια, έχουν επιλέξει διαφορετικές διαδρομές στη ζωή τους, αλλά παραμένουν κολλητές φίλες. Ένας λάθος έρωτας και ο ευάλωτος χαρακτήρας της οδηγούν την Μαρία Πολέμη να ζήσει μακριά από την Ελλάδα, προσπαθώντας να κρατήσει μυστική την ύπαρξη της κόρης της. Η Στέλλα Κοντού ζει ευτυχισμένη με τον άντρα της και το μόνο που τους λείπει είναι ένα παιδί. Η Δήμητρα, ερωτευμένη με τον Άγη Δρούση (Βασίλης Παλαιολόγος), αφήνεται να ζήσει το παραμύθι και για πρώτη φορά γίνεται και νιώθει μέλος μιας οικογένειας. Άλλα η οικογένεια του Ηλία (Ευτύχιος Πουλλαϊδης) και της Νίνας Δρούση (Έλενα Παπαδοπούλου) δεν είναι η οποιαδήποτε. Είναι μια παντοδύναμη δυναστεία που ελέγχει χρόνια το νησί, με άπειρα σκοτεινά μυστικά. Ο γιος τους Θέμης, έχει απομακρυνθεί, εδώ και χρόνια, λόγω έντονης διαμάχης με τον πατέρα του.

Η Μάνια Αγαπηνού (Μαρία Ιωάννου), παντοτινή εχθρός των τριών κοριτσιών από το ορφανοτροφείο, συνεχίζει να δολοπλοκεί σε βάρος τους, με αμείωτο μίσος. Ο Αντώνης Αθανασίου (Γιάννης Αϊβάζης), και ό,τι απέμεινε απ’ αυτόν, ύστερα από ένα βαρύ πλήγμα που δέχτηκε με τη γυναίκα του, προσπαθούν να ξαναβρούν τους χαμένους εαυτούς τους. Η Βέτα (Ευγενία Παναγοπούλου), ένα παιδί που δεν πρόλαβε να μεγαλώσει, θύμα απαγωγής και δουλεμπορίου, προσπαθεί να ξεφύγει από τον αγοραίο έρωτα και να αρχίσει μια φυσιολογική ζωή. Ο Μάνος Γκίκας (Λευτέρης Ζαμπετάκης), αστυνόμος της Δίωξης, αναγκάζεται να πουλήσει την ψυχή του, προκειμένου να σώσει την άρρωστη κόρη του.

Όλοι βρίσκονται μπλεγμένοι σε καταστάσεις που επαναπροσδιορίζονται, μιας που η στρωμένη ζωή τους τινάζεται στον αέρα, από τη βίαιη έκρηξη μιας διπλής δολοφονίας. Ο ασκός του Αιόλου ανοίγει κι ό,τι κατάφεραν να θάψουν τόσα χρόνια, έρχεται στην επιφάνεια να τους καταστρέψει ή να τους αναγεννήσει. Η ζωή όλων τους ανατρέπεται και αποκτά διαστάσεις που κανένας τους δεν είχε ποτέ φανταστεί.



Προσθήκη νέας απάντησης